EKIPA IZ OSIJEKA – Nogomet ja volim

Piše: - 09.06.2021.

Ekipa iz Osijeka snimila je navijačku pjesmu „Nogomet ja volim“

Pandemijska godina sve je prolongirala pa tako i Europsko nogometno prvenstvo koje se trebalo održati 2020. godine. No sve se polako vraća u normalu, a nogometno prvenstvo počinje ovaj petak 11.6.

Prva utakmica Hrvatske reprezentacije na rasporedu je u nedjelju 13.6., a uz bodrenje naših reprezentativaca, neizostavne su i navijačke pjesme. Ekipa iz Osijeka na čelu s Mijom Bijuklićem Mišom, snimila je pjesmu „Nogomet ja volim“, a za nju su snimili i video spot.

„Već dugi niz godina pišem pjesme i oduvijek mi je bila želja napisati nešto za našu nogometnu reprezentaciju. Imao sam tu sreću da se oko ove pjesme skupila velika ekipa vrhunskih glazbenika iz Osijeka i da smo stvoriili nešto što ostaje zauvijek. Prvenstveno želim zahvaliti Željku Nikolinu, Dragi Labanu, dečkima iz bendova Fluentes, Hrvatski sokol, 100 posto i Pet tambura koji su se punim srcem uključili u pjesmu i evo omogućili da ova pjesma bude snimljena. Bilo je gušt raditi sa njima. Cinematic studio je snimio video sa divnim mladim ljudima – ekipom iz NK Olimpija i plesnim klubom Shine tako da je bilo logično nazvati projekt Ekipa iz Osijeka.“ – rekao je Mijo Bijuklić Mišo

Autori glazbe su Goran Bošković, Matko Dišipulo, Željko Nikolin, tekst su pisali Mijo Bijuklić – Mišo, Goran Bošković, a pravu navijačku pjesmu aranžmanom je zaokružio Željko Nikolin.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist