25. godina Obrtničke komore Zagreb

Piše: - 24.06.2021.

Nakon tri odgode, zbog epidemioloških razloga, obilježena je  25. obljetnica Obrtničke komore Zagreb i  promovirana je monografija uz obljetnicu.  Istaknuo je to predsjednik dr. Mirza Šabić pozdravljajući ugledne goste i obrtnike iz grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Rijetko smo kad na jednom mjestu mogli čuti toliko lijepih riječi o obrtnicima kao danas. Redali su svoje čestitke i pohvale ministar Tomislav Ćorić,  Julije Domac izaslanik predsjednika Milanovića, predsjednik GS  Joško  Klisović, gradska pročelnica za gospodarstvo Zagreba Tatjana Operta- izaslanica gradonačelnika Tomaševića , zamjenik  župana ZŽ Ervin Kolarec, predsjednik HOK – a Dragutin Ranogajec, pa čak i Drago Diklić koji je između nekoliko izvedenih pjesama uzvanicima približio stari obrtnički Zagreb.

Obrtnička komora primila je priznanje od HOK i dodijelila niz svojih priznanja uglednim obrtnicima, ali i partnerima. Najviša priznanja  dobili su Renato Bočak i Vladimir Birek, posebna priznanja dodijeljena su nadležnom Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja, Gradu Zagrebu i Zagrebačkoj županiji  a zahvalnice su dobili i svih gradova gradova Zagrebačke županije. Pogledajte galeriju fotografija.

 

Podijelite

Current track

Title

Artist