SWINGERS FEAT. GELATO SISTERS – Bikini (Denis Goldin remix)

Piše: - 29.07.2021.

Swingers predvođeni Robertom Marekovićem u suradnji s Gelato Sisters ovog ljeta podigli su temperaturu pjesmom “Bikini”, a sada stiže i remix koji potpisuje DJ i producent Denis Goldin.

“Slušajući radio ‘naletio’ sam na pjesmu ‘Bikini’, ta zarazna pjesma iz 1962., a koja je zahvaljujući Swingersima i Gelato Sisters ponovo zaživjela u novom ruhu, probudila je kod mene odmah ideju za ljetni remix idelan za plažu i toliko nam željne zabave i party-e. Preporučam slušati uz neki koktel ili vama omiljeno osvježavajuće piće.”, poručio je Denis Goldin.

Denis Goldin je DJ, glazbeni producent i profesor u glazbenoj školi u Puli, već 11 godina oduševljava radijske top ljestvice diljem svijeta, te prestižnog Beatporta i Traxsource. Podržavaju ga neka od najvećih imena elektronske glazbe, njegove pjesme izvode Dj-i kao što su: Nicky Romero, Don Diablo, Ummet Ozcan, DubVision, Chuckie, Blasterjaxx, Moegan Page, Daddy’s Groove, twoloud, Cristian Marchi, Futuristic Polar Bears, Gabry Ponte, Bobina i drugi.

Podijelite

Current track

Title

Artist