ALBINA – La La Love

Piše: - 30.07.2021.

Ljetno raspoloženje neizostavno je bez uvijek tako divne ljubavi – romantične, prema prirodi, moru, ljetnim večerima, bezbrižnosti, glazbi, životu… Da bi atmosfera bila još bolja, tu je “La La Love”, novi Albinin singl koji će svojim melodijama i plesnim ritmom uljepšati ljetne dane. Kako i poznata izreka kaže, sve što je potrebno je malo “La La Love!”

Albina nam je rekla o pjesmi:

“Činjenica da je pjesma plasirana u samom srcu ljetne sezone govori koliko smo bili pažljivi i koliko smo dali na važnosti svakom detalju, kako u glazbenom, tako i u vizualnom smislu. Još od mojih prvih glazbenih pothvata nadala sam se kako ću se u nekom trenutku okušati u autorskom dijelu, a s obzirom na to da se radilo o ljetnom fresh zvuku, ono što sam imala na umu, a tiče se teksta, idealno se poklopilo sa samom melodijom i aranžmanom ‘La La Love’. Zašto baš španjolski? Pa vrlo jednostavno – zato što pjesma u velikoj mjeri posjeduje taj latino prizvuk, koji se najbolje ljubi upravo sa španjolskim jezikom.”

Uz Albinu, pjesmu supotpisuju Max Cinnamon (engleski dio teksta) i Branimir Mihaljević (glazba, aranžman, produkcija). Njenom hvaljenom autorskom timu ovog se puta, za one najneobičnije dijelove aranžmana, pridružio i Branimirov sin Marko Mihaljević. Pjesmu ljetne atmosfere, snimljenu u zagrebačkom Karpo Media Studiju, uz finalni mastering Nikodema Milewskog, autorski tim na umu je imao već neko vrijeme. “Htio sam da novi Albinin singl bude pjesma koju bih i sam želio čuti na radiju u ovim ljetnim danima. Pozitivna, moderna, malo neobična, drugačija, a opet simpatična i catchy”, izjavio je Branimir Mihaljević.

Među Albininim obožavateljima, koji su nakon Eurosonga s nestrpljenjem iščekivali novi singl, osobito su se istaknuli fanovi iz Španjolske, što “La La Love” priči daje još veću zanimljivost. “Mnogi možda ne znaju za moju poveznicu sa španjolskim pa im istovremeno neće biti jasno zašto baš taj španjolski tekst. Svi koji me poznaju znaju da gotovo razmišljam na tom jeziku!” uz osmijeh je otkrila mlada glazbena zvijezda, koja je ljubav prema španjolskom otkrila u ranom djetinjstvu te ga usavršila kroz učenje u školi.

Podijelite

Current track

Title

Artist