Iz Osijeka je danas krenula prva etapa biciklističke utrke “CRO RACE” koja se vozila do Varaždina (237km). Šesto izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO RACE, održava se pod pokroviteljstvom Gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića i vozi se od 28. rujna do 3. listopada. Sudjeluje dvadeset svjetskih biciklističkih timova iz Europe, Azije, Amerike i Australije. Održat će se u šest etapa a biciklisti će prevaliti više od 1.000 kilometara kroz trinaest županija diljem Hrvatske. Proglašenje ukupnog pobjednika ove će godine biti kod Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, nakon posljednje etape koja se vozi na području Zagrebačke županije i Grada Zagreba, sa startom u Samoboru i ciljem u Zagrebu.

Upravo zbog toga u nedjelju 03. listopada na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije, u trenucima vožnje po pojedinim dionicama utrke promet će biti posebno reguliran, a jednim dijelom i zatvoren. Zbog toga donosimo cijelu satnicu ove etapa.

Jedan dio trase kretanja biciklista je: Sesvetski Kraljevec – Zagrebačka ulica (Dugo Selo) – Ulica Josipa Zorića – Bjelovarska ulica – Zagrebačka ulica (Božjakovina) – Ulica Kralja Zvonimira – Stjepana Radića (Brckovljani) – Ulica A. Cesarca (Gračec) – Lonjica.

Gradovi domaćini u zadnjoj etapi su Samobor, Sveta Nedelja, Dugo Selo, Vrbovec, Sveti Ivan Zelina i Zagreb, koji pozivaju ljubitelje sporta da uz dionice na kojima se vozi utrka, pozdrave sudionike ovog velikog sportskog događanja.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist