The Rolling Stones – Troubles A’ Comin

Piše: - 30.09.2021.

Ususret nadolazećem slavljeničkom izdanju albuma “TATTOO YOU (40th ANNIVERSARY)” The Rolling Stones su otkrili dosad neobjavljenu pjesmu “Troubles A’ Comin”! Pjesma je originalno nastala u Parizu 1979. godine, a sada je, nakon godina čekanja napokon ugledala svjetlo dana i to u pratnji lyric videa s arhivskim fotografijama.

“Troubles A’ Comin” snimljena je krajem sedamdesetih pod nazivom “Chi-Lites” te se trebala naći na studijskom izdanju iz 1981. godine. Četiri desetljeća nakon i napokon objavljena, ova pjesma zaraznog ritma i predvođena gitarama pravi je glazbeni dragulj te uvod u ukupno devet nedavno dovršenih rariteta iz bendovske arhive koji će biti objedinjeni u kolekcionarskoj poslastici “Lost & Found”, posebnom dodataku slavljeničkog “Tattoo You” izdanja.

Reizdanje hvaljenog višeplatinastog albuma “Tattoo You” stiže na njegovu 40. obljetnicu te donosi remasterirane snimke svih 11 pjesma originalnog izdanja iz 1981. godine uključujući vječne favorite kao što su “Hang Fire” “Waiting On A Friend” i, naravno, neizostavnu hit pjesmu “Start Me Up” koja je od kad je otvorila album postala prepoznatljiv i nezamjenjiv potpis benda.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist