NK Dugo Selo otvara Fan shop

Piše: - 30.09.2021.

Nogometaši Dugog Sela odlično su startali u novoj sezoni, a uprava kluba čini sve da im omogući što kvalitetnije uvjete za rad. Puno se toga događa u klubu, posebno na planu marketinga kojeg vodi Stjepan Papac. Tako će u petak u klupskim prostorijama biti otvoren i Fan shop NK Dugo Selo, što je prava rijetkost za klubove ovog ranga natjecanja. U Fan shopu će navijači po popularnim cijenama moći nabaviti dresove i drugu sportsku opremu s oznakom nogometnog kluba, pa čak i personalizirane dresove, otkrio je u emisiji Pogled s Martina Stjepan Papac.

Osim toga u emisiju najavljujemo i biciklističku utrku Cro race koja će se opet voziti i kroz Dugo Selo na posljednjoj šestoj etapi od Samobora do Zagreba. Bili smo u berbi u gradskom vinogradu i dodijeli nagrada vinarima s 27. ocijenjivanja vina udruge vinara Terra Sancti Martini. Čak osam zlatnih odličja osvojio je Miro Škrlec, pa se našao i pred našim mikrofonom.

Zabilježili smo Zelenu čistku, turističku šetnju gradom Kulturama i razgovarali s Verom Tomić o njenoj prvoj knjizi poezije Ranom zorom. Tko želi znati kako živi Dugo Selo sigurno će i ovaj četvrtak od 18.30 biti uz emisiju Pogled s Martina ili ju kasnije preslušati u našem podcastu.

Podijelite

Current track

Title

Artist