Armin van Buuren x The Stickmen Project – No Fun

Piše: - 28.11.2021.

Armin van Buuren i TikTok senzacija The Stickmen Project u novom singlu “No Fun”

Otprilike u ovo vrijeme, ali 2016 godine poznati nizozemski DJ Armin Van Buuren počeo je slagati playlistu koju će puštati na velikom dočeku nove 2017 u zagrebačkoj Areni. Sjetili smo se sa sjetom njegovog nastupa jer otprilike u isto vrijeme, ali ove 2021 godine Armin nam je ušao na top listu sa novom pjesmom “No Fun” u kojoj surađuje sa senzacijom The Stickmen Project sa društvene mreže TikTok. Prvi put ih je zapazio kad su obradili njegovu pjesmu “Ping Pong”, a nakon toga ih je pozvao na suradnju u svoj studio te je tako nastao odličan novi single “No Fun”. Ova pjesma je predstavljena ovog vikenda u našoj plesnoj top listi kao jedan od noviteta.

Armin van Buuren jedan je od najlegendarnijih DJ-a i producenata našeg vremena, i bila nam je čast surađivati ​​s njim na bučnoj, buntovnoj himni “No Fun”. Tako smo ponosni na ovu pjesmu i jedva čekamo da je svijet čuje… izjavili su The Stickmen Project

The Stickman Project još uvijek kriju svoj identitet, a na profilima društvenih mreža prezentiraju spektakularan audio vizualni nastup. Nešto slično su napravili i u video spotu za “No Fun”.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist