Božićnih 6 – Božić nas raduje

Piše: - 29.11.2021.

Nova vesela božićna pjesma “Božić nas raduje” koju izvodi šest popularnih hrvatskih pjevača okupljenih pod imenom Božićnih 6: glazbena diva Zdenka Kovačiček, pjevač popularne osječke grupe Fluentes Goran Bošković, Pamela Ramljak, Minea, trio Gelato Sisters (čine ga sestre Sanja i Neda Parmać te Jana Valdevit) i David Danijel.

Ivan Mikulić, autor glazbe i aranžmana pjesme, nam je rekao:

“Jako mi je drago što smo ove godine nastavili projekt novih božićnih pjesama. Nakon pjesme “Pamtim Božić naš” Barbare Dautović od prije nekoliko godina te prošlogodišnjih Božićnih 16 (Zorica Kondža, Marko Kutlić, Bojan Jambrošić, Nina Kraljić, Nikolina Tomljanović, Igor Drvenkar, Mario Roth, Neda Parmać, Max Hozić, Alen Đuras, Sabrina Hebiri, Azzurro, Mihael Bogčev, Marko Vukes, Kristina Boban i Mateo Mikulić) s pjesmom “Božić povezuje” želim se iskreno zahvaliti i ovogodišnjim sjajnim izvođačima pod zajedničkim imenom Božićnih 6, koji su pjesmu oplemenili svojom vrhunskom izvedbom. Vjerujem da će pjesma pronaći put do srca i domova ljudi te svima uljepšati blagdane u ovim čudnim vremenima.”

Alen Orlić, autora teksta pjesme, nam je rekao:

“Organizirati u pandemijsko vrijeme ovakav projekt koji uključuje brojna snimanja bilo je dosta zahtjevno, no drago mi je da se sve uspješno realiziralo, pogotovo što su na snimanje videospota uspjeli doći svi izvođači.”

Max Hozić, redatelja videospota nam je rekao:

“Izrazito mi je drago da smo se svi uspjeli okupiti i snimiti ovu veselu božićnu priču. Na setu je bilo veselo i dinamično, pa vjerujem da će gledatelji to i osjetiti u spotu. A točno ta pozitivna energija ono je što je duh Božića.”

Zdenka Kovačiček nam je rekla:

“Volim suradnje, rado sam se odazvala sudjelovati u ovoj veseloj nježnoj božićnoj poruci. Vesela, lepršava ekipa slatkih djevojčica i dvojice zgodnih momaka dali su mi svježu energiju u ova tmurna vremena i nadam se da ćemo i publici donijeti malo veselja, pozitive i blagdansko raspoloženje. Svima želim sretan i nježan Božić.”

Gorana Boškovića nam je rekao:

“Iznimno sam počašćen pozivom na sudjelovanju u ovom projektu. Otpočetka je bilo puno pozitive, iskrene ljubavi i predanosti u stvaranju ove pjesme. Pjesma zrači dobrotom, ljubavlju i radošću što smo mi izvođači prepoznali i to utkali svojom izvedbom u nju. Posebno mi je drago što sam dobio priliku surađivati sa sjajnim glazbenicima, što smo se dobro nasmijali i zabavili tijekom snimanja spota i što je na kraju sve ispalo spontano i neopterećeno.”

Neda Parmać, članice trija Gelato Sisters, nam je rekla:

“Božić je blagdan koji uvijek svi iščekujemo, a božićne su pjesme nešto čega se ne mogu naslušati tako da sam s guštom otpjevala ovu božićnu himnu. Na setu sam se uz svoje seke družila s kolegicama koje uvijek rado vidim, a netko s kim uvijek imam tema je, naravno, Pamela tako da je gušt tim bio veći.”

Pamele Ramljak nam je rekla:

“Na snimanju je spota bilo prezabavno, toliko smo se smijali da je to već bila luda kuća, pogotovo kad smo snimali neke ubrzane scene koje su izgledale komično, a ekipa koja se okupila nije mogla biti bolja. O pjesmi također mogu reći samo sve najbolje: prava božićna pjesma s predivnim tekstom, melodijom i aranžmanom.”

Davida Danijela nam je rekao:

“Bilo je sjajno na snimanju! Neke od izvođača znao sam otprije, neke sam tu upoznao, ali smo odmah kliknuli i bilo je zaista zabavno. Baš smo uživali na snimanju i vjerujem da se to i vidi u samom spotu.”

Minea nam je rekla:

“S Alenom i Ivanom trebala sam surađivati i na njihovoj prošlogodišnjoj božićnoj pjesmi Božić povezuje, ali zbog problema s glasnicama u vrijeme snimanja nažalost nisam mogla, zato me njihov poziv za sudjelovanje u pjesmi Božić nas raduje razveselio i odmah sam pristala.”

Podijelite

Current track

Title

Artist