Tetovaže navijača na kalendaru Dinama

Piše: - 07.12.2021.

GNK Dinamo predstavio je službeni kalendar kluba za 2022. godinu. Ovoga puta slogan cijele kampanje glasi ”To je ljubav koja ne zna za vrijeme, Dinamo, ti zauvijek dio si mene…”, a razlog takvog naziva krije se iza teme kalendara. To je pokazivanje ljubavi prema Dinamu kroz ”vječno” obilježje, a to su tetovaže.

Klub je prije par mjeseci objavio natječaj za navijače koji ponosno nose tetovaže s tematikom Dinama i Zagreba i koji su se mogli prijaviti kao kandidati za snimanje, a zatim su izabrani pobjednici koji su sudjelovali na fotografiranju. Novi kalendar krase umjetničke art fotografije tetovaža navijača zagrebačkog kluba, a ovim je konceptom napravljen još jedan iskorak u povezivanju kluba i zajednice odnosno navijača. Autori su grafička dizajnerica Sara Hukavec i fotigraf Alen Szabo. Gosti promocije bili su navijači čije tetovaže krase kalendar, a da ne bude zablude, među njima ima i žena.

Na promociji su bili predsjednik kluba Mirko Barišić, predsjednica uprave Vlatka Peras i članovi uprave Amra Peternel i Krešimir Antolić, glavni trener Željko Kopić, a od igrača prve momčadi Duje Čop i Dario Špikić, Naime već ujutro plavi putuju na susret zadnjeg kola Euro lige protiv West Hamu.

Podijelite

Current track

Title

Artist