The Weeknd – Dawn FM

Piše: - 10.01.2022.

Nakon novogodišnje najave novog albuma koja je odjeknula na društvenim mrežama i u svjetskim medijima, The Weeknd je ususret prvom vikendu 2022. godine i službeno predstavio svoj najnoviji album „Dawn FM“. Iščekivano izdanje, koje sam glazbenik smatra posebnim „zvučnim iskustvom“, donosi 16 pjesama među kojima su i suradnje s velikim glazbenim imenima kao što su Quincy Jones, Lil Wayne, Tyler, the Creator, Oneohtrix Point Never i Jim Carrey. „

„Dawn FM“, izdanje kojim je jedna od trenutačno najvećih imena modernog popa, The Weeknd odmah na početku godine iznenadio glazbeni svijet, nasljednik je hvaljenog albuma „After Hours“ iz 2020. te niza hitova koji su obilježili 2021. godinu. „Nova era“, kako je prozvana Weekndova iznimno aktivna prethodna godina, obilježena je uspješnicom „Take My Breath“ te glazbenim suradnjama među kojima je i remix Save Your Tears s Arianom Grande, „You Right“ s Dojom Cat, singlom „Better Believe“ u kojem su mu se pridružili Belly i Young Thug, kao i „Die For It” – još jedno partnerstvo s Bellyjem i Nasom, zatim posebno hvaljena „Moth To A Flame suradnja sa supergrupom Swedish House Mafia te i dalje aktualan singl One Right Now“ s kojim je u timu s Post Maloneom zaključio uspješnu godinu.

Najnoviji singl sa ovog albuma je “Sacrifice”, koji produkcijski potpisuju Swedish House Mafia i Max Martin. Ova stvar sadrži i dio pjesme “I Want to Thank You” Alicie Myers iz 1981 godine.

Podijelite

Current track

Title

Artist