Barbara Munjas – I Will Be Standing

Piše: - 19.01.2022.

Barbara Munjas snažnim singlom “I Will Be Standing” najavljuje novi studijski album

Barbara Munjas, jedna od naših najintrigantnijih kantautorica novim singlom “I Will Be Standing” najavljuje dugoočekivani studijski album koji će svjetlo dana ugledati u ožujku.
Uz “I Will Be Standing” na nadolazećem albumu Barbarinih pjesama na engleskom jeziku, naći će se i prethodni uspješni singlovi “Gone back” i “Like I Wanted”, a kao i iza svake tako se i iza nove Barbarine pjesme krije značajna tema o kojoj Barbara progovara na svoj jedinstven način i bez cenzure:

Uvijek smo nekako fokusirani na zaštitu svog fizičkog tijela, no manju pažnju posvećujemo zaštiti duše te vrlo lako padamo u kandže ‘vampira’ očarani njihovom slatkorječivošću, laskanjem i  svojevrsnim trikovima kojima se koriste da bi se zakačili na našu energiju i crpili svjetlo života. Svijet je predivno mjesto ali je prepuno oportunista i manipulatora od kojih se trebamo zaštititi kako god znamo i umijemo. Vrebaju sa svih strana, a sve više preko ekrana kojima smo potpuno opijeni. Treba čvrsto utemeljiti vlastite granice, ograditi se vatrenim zidom i luksuz uvida u svoju privatnost i misli sačuvati samo za osobe koje to zaslužuju. Treba biti oprezan sa samoizlaganjem.  Invazija na dušu vrlo lako, ako potraje duže, počne ispoljavati fizičke probleme tj. bolesti jer tijelo pamti sve emocije, čak ako ih mi ne zapamtimo, stoga je od iznimne važnosti čuvati se od takvih situacija da ne postanete drvo ugušeno bršljanom, da vas tuđa energija ne proguta.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist