Lana S. – Gost

Piše: - 19.01.2022.

Lana S. jednostavno se ne zaustavlja i godinu započinje novom pjesmom “Gost”

Spomenuta pjesma nalazi se na Laninom aktualnom album “Avantura”. Iako je pjesma u originalu izvedena s grupom Srčani udar, Lana S. je snimila i live verziju pjesme.

A evo što i sama Lana S. kaže o pjesmi:
– Bila sam na turneji po Kanadi i u backstageu upoznala genijalnu rockersku ekipu iz grupe “Srčani Udar”, te smo brzo kliknuli.Ostali smo u kontaktu i par mjeseci nakon, slučajno sam vidjela na facebooku kako traže autora glazbe za tekst pjesme “Gost”. Meni je tekst legao na prvu i odmah sam čula melodiju, skočila za klavir i na brzinu im poslala moj info. Dejan me nazvao, rekao da su oduševljeni te da bi htjeli da uz autorstvo i sudjelujem u pjesmi i napravimo duet.
I tako je nastao “Gost”, koji govori o urbanom slijepili i ljudskoj svijesti koja se poistovjećuje s materijalnim svijetom, te gubi osjećaj za vlastiti duh. Kada sam krenula raditi svoj album “Avantura”, mi smo pjesmu Gost napravili u malo žešćoj varijanti, ali je i dalje vokal opet snimio pjevač grupe Srčani Udar Boban Vitas. Sada na live svirkama Lana.S, radimo najviše u triu, a muški vokal odlično pjeva Ivan Puž. –

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist