Diplo with Miguel – Don’t Forget My Love

Piše: - 18.02.2022.

Diplo je 11.2. objavio najavnu pjesmu “Don’t Forget My Love” za novi album uz pjevača Miguela

Thomas Wesley Pentz poznatiji kao Diplo jedan je od članova glazbenih projekata Major Lazer i Silk City, a surađivao je s glazbenicima poput Mark Ronsona, Gwen Stefani, Britney Spears, Madonne, Shakire, Beyoncé, Ellie Goulding, No Doubt, Justin Bieber, Usher, Snoop Dogg, Chris Brown, Sia, Bad Bunny, Kali Uchis, Kid Cudi, Bruno Mars itd.

Pjesma “Don’t Forget My Love” odlična je najava za Diplov prvi solo album u 18 godina, koji bi trebao biti dostupan od 4. ožujka ove godine. Diplo će također uključiti na albumu ranije objavljene singlove, “Don’t Be Afraid” s Jungle i Damianom Lazarusom, “One By One” s Elderbrookom i Andhimom, “Looking For Me” i “Promises” s Paulom Woolfordom kao i Grammyja – nominiran za “On My Mind” sa SIDEPIECE. Na albumu će se dodatno pojaviti Lil Yachty, Busta Rhymes, Leon Bridges, Aluna i drugi.

Diplo kreće i ne europsku promociju ovog albuma, pa ga možete vidjeti na njegovima nastupima u Parisu, Copenhagenu, Barceloni i Londonu.

Nova pjesma “Don’t Forget My Love” ovog vikenda jedan je od novih ulaza na plesnoj top listi emisije DJ Time ove subote od 21 sat!

Podijelite

Current track

Title

Artist