Besplatne instrukcije za osnovnoškolce.

Od 12. ožujka do 9. travnja Savjet mladih Grada Dugog Sela priprema projekt Besplatnih instrukcija za osnovnoškolce, najavila je predsjednica Savjeta Mladih Ana Ivanda i pozvala učenike i studente da se prijave do 8. ožujka.

“Instrukcije organiziramo iz matematike, hrvatskog, engleskog i njemačkog jezika, fizike i kemije u  manjim skupinama i uz provođenje epidemioloških mjera. Održavat će se svake subote po jedan puni sat za jedan predmet. Zainteresirani učenici za pomoć u učenju maksimalno će se moći prijaviti za 3 predmeta. ”

Broj prijava je ograničen i ovisan o broju studenata koji će davati instrukcije, stoga je Savjet mladih pozvao da se jave i studenti koji  žele davati instrukcije, također do 8. ožujka  i to na e-mail adresu savjetmladih.ds@gmail.com. Na istu adresu mogu se javiti i učenici koji žele instrukcije.

Ova aktivnost Savjeta mladih odlično je prihvaćena prošlih godina jer učenicima omogućava utvrđivanje stečenog znanja, a studentima mali đeparac.

“Dosdašnja iskustva su jako pozitivna. Svake godine bilježimo sve veći broj i učenika i studenata i vjerujemo da će tako biti i ove godine”- rekla je Ana Ivanda za program Zabavnog radija.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist