Dan sporta u Rugvici

Piše: - 04.04.2022.

Osnovna škola Rugvica će u utorak, 5. travnja ugostit edukativno-sportske Dan sporta.

Svečani program otvaranja Dana sporta započet će u 14 sati uz predstavnike općine Rugvica. Sportsko- edukativni dan okupit će osnovnoškolsku djecu iz Zagrebačke županije koja će se natjecati u graničaru i atletici. Najbolje ekipe i najbrži trkači izborit će plasman na državnu završnicu Dana sporta koja će se održati sredinom srpnja u Splitu.

Tihana Butorac iz Plazma Sportskih igara mladih rekla nam je:

‘’Plazma Sportske igre mladih uz propagiranje sporta i sportskog načina života svjesne su utjecaja i odgovornosti koje imaju prema svojim sudionicima, a to je pomoći im da se razviju u odgovorna pojedince našeg društva koji će promicati poticanje različitosti i inkluziju. Danom sporta dajemo dodatni poticaj djeci da postanu još bolji sportaši.’’

Plazma Sportske igre mladih pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova.
Pravo sudjelovanja imaju svi pojedinci i sve slobodno formirane ekipe, ljubitelji zdravog načina života i druženja, a ne samo djeca koja se aktivno bave sportom.

Podijelite
OZNAČENO KAO:

Current track

Title

Artist