Igor Delač – Ne Zaboravi (Slap house remix)

Piše: - 13.05.2022.

Igor Delač je objavio remix verziju pjesme “Ne zaboravi” (Radio i Extended) koji je u Slap house stilu izradio poznati producent Zvonimir Dusper (aka REi NOEL).

Time je pjesma dobila sasvim novu dimenziju i vibru za koju vjerujemo da će se svidjeti brojnoj publici. Igor Delač na taj način ruši žanrovske barijere i dokazuje da kvalitetna pjesma može zvučati dobro bez obzira na glazbeni izričaj. Igorova specifična vokalna interpretacija i energija kojom zrači, dominira i daje pečat remixu, sa kojim je Zvonimir Dusper odradio odličan posao i dokazao da je jedan od najboljih domaćih producenata elektroničke glazbe.

“Bilo mi je zadovoljstvo surađivati na ovom remixu. Hvala na pozivu! Nadam se da ce se Igorovoj publici pjesma svidjeti i u ovakvom makeoveru” – izjavio je Zvonimir Dusper aka Rei Noel.

Ekskluzivni prevew remixa možete poslušati ovdje ili u programu Zabavnog!

Pjesma “Ne zaboravi” je već nakon drugog tjedna u radijskom eteru zasjela na 1. mjesto službene top liste HR TOP 40 i time ponovila uspjeh svih 8 prethodnih Igorovih singlova. To je izniman uspjeh i svojevrstan rekord, jer se ne pamti se da je tako nešto u skorije vrijeme pošlo za rukom nekom od domaćih izvođača. Devet uzastopnih brojeva 1. na službenoj top listi zaredom je nešto što će dugo  pamtiti i biti jako teško za dostići, čak i najeminentnijim imenima domaće glazbene scene. Suradnja sa autorsko producentskim timom Hit Factory, Igoru je u pedesetim godinama donijela najveći uspjeh u karijeri.

“Izuzetno me raduje što je pjesma “Ne zaboravi”, moj deveti singl sa albuma “Samo zbog vas”, postigao identičan uspjeh kao i njegove prethodnice i time albumu dao poseban značaj. Malo koji album se može pohvaliti sa 9 hitova koji su zasjeli na 1. mjesto službene top liste. Sretan sam što je tako nešto baš meni pošlo za rukom, na čemu sam najviše zahvalan mom autorsko-producentskom timu Hit Factory, koji čine moji dragi prijatelji Ivan i Miroslav Zečić. Bez njih to ne bi bilo moguće. Isto tako zahvaljujem se Zvonimiru Dusperu što je prihvatio poziv i napravio odličan remix, koji će se ovo ljeto sigurno slušati na brojnim radio postajama, klubovima i ljetnim pozornicama, što me posebno veseli.” – rekao nam je Igor Delač

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist