Radovi Na Zagrebačkoj Obilaznici

Piše: - 13.05.2022.

Kako bi se korisnicima olakšala prohodnost tijekom radnog tjedna radovi se izvode tijekom vikenda!

U subotu, 14.05. u jutarnjim satima započinju radovi sanacije asfaltnog sloja vozne i zaustavne trake na obilaznici grada Zagreba. S obzirom na činjenicu da se radi o zoni velikog intenziteta prometa tijekom radnog tjedna, donesena je odluka da se predmetni radovi izvode isključivo tijekom vikenda, a sve s ciljem kako bi se korisnicima koji ovu dionicu koriste za dnevnu migraciju olakšalo i uštedjelo vrijeme.

Radovi će se izvoditi tijekom svakog vikenda sve do početka turističke sezone, odnosno do 12.06., izuzev za produženi vikend zbog Dana državnosti. Kako bi ovako složen proces rada mogli izvesti u 2 dana, radovi se izvoditi u cjelodnevnom režimu u tri smjene.

Za potrebe osiguranja zone radova uspostavit će se privremena regulacija prometa na način da će za promet biti zatvorena jedna prometna traka, a promet će se voditi drugom prometnom trakom uz ograničenje brzine kretanja. Također ukoliko budu loši vremenski uvjeti, radovi se neće izvoditi. Uz svu organizaciju i želju da korisnicima omogućimo sigurnu i kvalitetnu vožnju, svjesni smo da radove nije moguće provoditi bez utjecaja na protočnost prometa autocestom.

 

Radovi su podijeljeni na manje dionice, a izvodit će se od subote od 09:00 do nedjelje do 18:00 sati i to:

  • između čvorova Lučko i Buzin u smjeru Lipovca, 14./15.05.
  • između čvorova Jakuševec i Kosnica u smjer Lipovca, 21./22.05.
  • između čvora Kosnica i mosta Sava u smjeru Bregane, 04./05.06.
  • između čvorova Lučko i Buzin u oba smjera, 11./12.06.

U cilju postizanja što boljeg vođenja prometa i sigurnosti korisnika na ovom dijelu autoceste, mole se svi vozači za poštivanje postavljene privremene prometne signalizacije te održavanjem sigurnosnog razmaka.

Podijelite

Current track

Title

Artist