Oliver Heldens & Nile Rodgers – I Was Made For Loving You

Piše: - 13.05.2022.

Oliver Heldens ponovo surađuje s legendom Nile Rodgersom i londonskim House Gospel zborom u pjesmi “I Was Made For Lovin’ You”

Nakon što su prethodno zajedno radili na pjesmi “Summer Lover” i Oliverovom službenom remiksu Chicove pjesme “Le Freak” za njegovu 40. godišnjicu, Heldens i Rodgers nastavljaju uspješne glazbenu suradnju koja postaje još čvršća s ovim prekrasnim novim singlom. Rezultat je pjesma kojoj je suđeno da ovog ljeta postane jedan od velikih festivalskih hitova i himna Ibize, koja pršti suncem okupanom energijom i dobrim osjećajem. Originalno izdan 1979 na albumu “Dynastygrupe Kiss,  “I Was Made For Loving You” postat će inspiracija mladima širom svijeta u novoj verziji.

“Uvijek volim raditi s Oliverom, a House Gospel Choir je šlag na torti”, kaže Nile Rodgers.

Dok Oliver Heldens dodaje:  “Pronalaženje pravog vokala za ovu pjesmu bilo je pravo putovanje, a uz izvanredni House Gospel Choir sve je odmah sjelo na svoje mjesto!”

O izvođačima

Rad Nilea Rodgersa kao gitarista, tekstopisca, aranžera i producenta za njegov legendarni disko band Chic, kao i suradnja s Madonnom, David Bowiem, Sister Sledge, INXS, Duran Duran i mnogim drugima, pomogao je u prodaji preko 500 milijuna albuma i 75 milijuna samci širom svijeta. Njegova je glazba ponovno otkrivena od strane nove generacije obožavatelja zahvaljujući njegovoj suradnji s Daft Punkom, Wiz Khalifom i SG Lewisom, a njegov neponovljivi stil gitare savršeno se uklapa u Heldensove disco-house groove.

House Gospel Choir nevjerojatna je grupa koja izvodi live obrade house i garage klasika, pjevajući višeglasne harmonije uz DJ-a koji svira prateće pjesme, a uz nastupe od londonskog Printworksa do nekih od vodećih festivala u okolici, oni su definitvno ime u usponu.

Oliver Heldens krči svoj put kroz 2022., s rasprodanim partyem na bazenu Heldeep Records na Miami Music Weeku koji je hvaljen kao jedan od najboljih partyja tjedna, uz njegov main stage nastup na Ultra Music Festivalu i iznenađujuće nastupe s Kaskadeom i Tchamijem .

“I Was Made For Loving You” premijerno smo pustili u emisiji D.J. Time 07.05.2022. ,a ove subote nas čeka kao novi ulaz na Dance listi.

 

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist