Vodimo te na LMF festival

Piše: - 27.05.2022.

LMF festival za svoje drugo izdanje u Zagreb dovodi imena svjetskog kalibra, ravno sa velikih svjetskih pozornica, u 3 dana održavanja, od 3. do 5. lipnja!

Pozornicom na Jarunu prodefilirat će 40 imena raznih žanrovskih usmjerenja elektronske glazbe, od underground zvijezda do trenutačno najzanimljivijih i najaktualnijih DJ-eva koji bi spadali u manistream, no nisu razvikani i već viđeni u Zagrebu ili Hrvatskoj, što ovom festivalu stvara još jedan, svojevrstan izazov.

Fisher, Artbat, Claptone, Gorgon City, Nora En Pure, Solardo, Mark Knight, Miss Monique, Eli Brown, Martin Ikin, Cercleovci Phil & Derek, Rebuke i Sam Divine samo su neki od imena koja prvi vikend lipnja dolaze posjetiteljima LMF-a pokazati u kakvom se ritmu pleše kroz 2022. godinu.

O festivalu

LMF festival zamišljen je na principu ‘oslobođenja’ elektronske glazbe od žanrovskih ukalupljivanja pa će tri dana jarunskim jezerom odjekivati valovi techna i housea, i sve između, od mainstreama i undergrounda, od deepa, preko funky, melodic, indie ili tech housea, do progressive, acid ili hard techna. U žanru u kojem je najbitnije podžanrovsko opredjeljenje, LMF pokušava izbrisati te nevidljive granice i pokazati kako žanrovski šarolik festival može postati najbolji trodnevni tulum i sveopće slavlje elektonske glazbe, s tisućama posjetitelja.
Nakon prošlogodišnjeg jednodnevnog izdanja i sveukupno 4.000 ljudi koji su prošli taj dan Jarunom, ovogodišnje izdanje prošireno je na tri dana a ambicija je okupiti desetke tisuća ljudi.

Fisher – trenutačno je najzanimljivije ime Dj scene, prije 2 mjeseca nastupio je na Ultra Miami u Americi, i sad ga evo samo dva mjeseca kasnije imamo prilike vidjeti u Zagrebu. Ukrajinski Artbat apsolutna su atrakcija, i dolaze u Zagreb pokazati zašto ih zovu senzacijom iz Kijeva, londonski underground dvojac Gorgon City ima nenormalan respekt struke i publike, misteriozni Claptone donosi hitove čiju pjesme remixiraju Pet Shop Boysi(!), dok Nora En Pure i Miss Monique donose LMF-u ženski moćni glazbeni dodir koji oduševljava slušatelje diljem svijeta. Nakon TomorrowLanda, Coachelle i sličnih svjetskih glazbenih festivala, ova imena stižu nama u Zagreb.

Organizatori su upravo prije neki dan objavili kako su jednodnevne ulaznice za sva tri dana prodane više od 80 posto svog određenog kontingenta i kako sve ide k tome da će jednodnevne ulaznice uskoro biti rasprodane, dok je još nešto više od 30 posto trodnevnih ulaznica u prodaji.

Nagradna igra

Zabavni radio nagrađuje te sa par paketa ulaznica za sva tri dana! Prva nagradna igra čeka te u emisiji Dj Time ove subote od 21 sat, dok nas za ostale nagradne igre u kojima možeš dobiti vrijedne ulaznice slušaj redovito Zabavni ili jednostavno prati naše objave na društvenim mrežama! (facebook, instagram, twitter).

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist