Noelle – BIT ĆE BOLJE

Piše: - 10.06.2022.

Mlada i popularna pjevačica Noelle predstavlja Vam svoju novu pjesmu “BIT ĆE BOLJE” s kojom nastavlja niz uspješnih singlova.

Radi se o brzoj i energičnoj plesnoj pjesmi za koju smo sigurni da će ovo ljeto biti svuda rado slušana. Noellin prepoznatljiv pop r&b glazbeni izričaj polako postaje neizostavan dio programa sve većeg broja radio postaja. Na tome je posebno zahvalna svima onima koji su njene pjesme prepoznali i emitirali u tolikom broju. Glazbu i tekst potpisuju Ivan i Miroslav Zečić (Hit Factory), dok je za aranžman i vrhunsku glazbenu produkciju zaslužan ZETZ.

Sa svojim prvim singlom “Halo” Noelle je kao do tada potpuno nepoznati izvođač, poharala radijski eter i zasjela na 1. mjesto službene top liste HR TOP 40.

“Bit će bolje” riječi su koje si gotovo svakodnevno izgovaramo i s kojima se smirujemo i hrabrimo kada naiđemo na neku prepreku ili problem. Za vrijeme pandemije korona virusa, upravo te riječi su nam davale snagu i nadu u skori povratak na stari, normalni način života. Čest je slučaj da u ljubavnim vezama dolazi do nesuglasica i problema koji u nekom trenutku postaju toliko veliki da bi se preko njih olako prelazilo. Tada shvatimo da je takvu vezu bolje prekinuti i krenuti dalje s nadom u bolje sutra. U pjesmi “Bit će bolje” Noelle progovara upravo o takvom iskustvu s kojim se suočio gotovo svako od nas, kada shvatimo da nema smisla održavati vezu koja nema budućnost i odlučimo ju prekinuti. U tom slučaju svakako si je dobro reći: “Bit će bolje” i naravno u to vjerovati!

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist