Noelle – BIT ĆE BOLJE

Piše: - 10.06.2022.

Mlada i popularna pjevačica Noelle predstavlja Vam svoju novu pjesmu “BIT ĆE BOLJE” s kojom nastavlja niz uspješnih singlova.

Radi se o brzoj i energičnoj plesnoj pjesmi za koju smo sigurni da će ovo ljeto biti svuda rado slušana. Noellin prepoznatljiv pop r&b glazbeni izričaj polako postaje neizostavan dio programa sve većeg broja radio postaja. Na tome je posebno zahvalna svima onima koji su njene pjesme prepoznali i emitirali u tolikom broju. Glazbu i tekst potpisuju Ivan i Miroslav Zečić (Hit Factory), dok je za aranžman i vrhunsku glazbenu produkciju zaslužan ZETZ.

Sa svojim prvim singlom “Halo” Noelle je kao do tada potpuno nepoznati izvođač, poharala radijski eter i zasjela na 1. mjesto službene top liste HR TOP 40. Da to nije bilo slučajno, potvrdio je nedavni uspjeh pjesme “Halo” na respektabilnom svjetskom natjecanju International songwriting competition, sa sjedištem u “Gradu glazbe” Nashwille, TN, USA. Između 21.000 pjesama pristiglih iz cijelog svijeta, “Halo” je izabrana u polufinale. Za pjesmu na hrvatskom jeziku, u konkurenciji s velikim brojem pjesama na engleskom jeziku, to je izniman uspjeh.

“Kada sam primila vijest da je moja pjesma “Halo” izabrana u polufinale velikog svjetskog natjecanja International songwriting competition koje se održava u SAD, skoro sam pala sa stolice…… ha, ha, ha! Za mene je to bio veliki i pozitivan šok, iznenađenje o kojem nisam mogla ni sanjati. Saznanje da će moj glas i pjesmu slušati i o njima odlučivati Coldplay i Laura Pausini, s jedne strane me je neizmjerno obradovalo, a s druge strane malo i preplašilo. O ulasku u finale nisam smjela ni maštati. Odabir u polufinale između 21.000 pristiglih pjesama, za pjesmu na hrvatskom jeziku, već je bio ogroman uspjeh. Pogotovo, jer je ostvaren u konkurenciji s velikom većinom pjesama na engleskom jeziku. To me posebno raduje jer je time potvrđen odličan rezultat koji je “Halo” postigla na domaćem terenu.”

“Bit će bolje” riječi su koje si gotovo svakodnevno izgovaramo i s kojima se smirujemo i hrabrimo kada naiđemo na neku prepreku ili problem. Za vrijeme pandemije korona virusa, upravo te riječi su nam davale snagu i nadu u skori povratak na stari, normalni način života. Čest je slučaj da u ljubavnim vezama dolazi do nesuglasica i problema koji u nekom trenutku postaju toliko veliki da bi se preko njih olako prelazilo. Tada shvatimo da je takvu vezu bolje prekinuti i krenuti dalje s nadom u bolje sutra. U pjesmi “Bit će bolje” Noelle progovara upravo o takvom iskustvu s kojim se suočio gotovo svako od nas, kada shvatimo da nema smisla održavati vezu koja nema budućnost i odlučimo ju prekinuti. U tom slučaju svakako si je dobro reći: “Bit će bolje” i naravno u to vjerovati!

Podijelite

Current track

Title

Artist