Imunološki zavod dolazi u Rugvicu

Piše: - 17.06.2022.

Vijećnici Općinskog vijeća Rugvice donijeli su odluku o darivanju 70 tisuća kvadrata zemljišta Imunološkom zavodu za gradnju nove tvornice u Radnoj zoni sjever.
“Planovi o gradnji u Svetoj Nedjelji su propali zbog neriješenih imovinsko pravnih odnosa a kako Vlada želi Imunološki zavod što brže staviti u funkciju, došli smo do dvije potencijale lokacije, od kojih nam je ova u Rugvici prihvatljiva” – rekao je Vedran Čardžić članovima vijeća na jutrošnjoj sjednici.

Mato Čičak izrazio je zahvalnost svim vijećnicima i stručnim službama na pomoći u realizaciji projekta.
“Istina, općina daruje zemljište velike vrijednosti, ali to radi za opće dobro. Svi znamo koliko nam je važan Imunološki zavod i ja sam sretan zbog ove investicije vrijedne više od 100 milijuna eura” – rekao je načelnik općine Mato Čičak, naglasivši da nakon ovoga Rugvica više neće biti poznata samo po Ikei i poduzetnicima, nego i po Imunološkom zavodu. Inače, dio za proizvodnju zmijskoj protuotrova mogla bi biti završena već za godinu dana, a ostatak projekta za 4 do 5 godina. Opširnije donosimo u našim današnjim informativnim emisijama.

Podijelite

Current track

Title

Artist