MEDUZA & James Carter Feat. Elley Duhé – Bad Memories

Piše: - 22.07.2022.

Trio Meduza povezao se s Jamesom Carterom, Elley Duhé i FAST BOY-jem te predstavio zajednički singl „Bad Memories

Nakon pjesme “Tell it to my heart” sa Hozierom, talijanski trio Meduza izdao je svoju novu pjesmu za ljeto 2022 godine. Pjesmu “Bad memories” Meduza je napisala zajedno s Jamesom Carterom te u suradnji s Elley Duhè i dvojcem Fastboy. U novom singlu osjeća se pomak u produkciji koje su se strogo držali i u svojim starim pjesmama kao i u remixevima koje su radili za neke od najpoznatijih izvođača kao što su Ed Sheeran i Florence & The Machine. Očaravajuća kreacija u pjesmi kombinira zadivljujuće vokalne harmonije sa snažnim zvukom gitara i atmosferičnim izmjenama ritma – formula kojoj je suđeno da kod slušatelja snažno odjekne.

Video spot je režirao Elliott Gonzo, a prikazuje skupinu mladih ljudi koji bježe iz distopijskog svijeta, na put nade koji završava dolaskom u vodeni park kojim dominira ogromna statua zmaja.

Talijanska senzacija ekektronske glazbe Meduza eksplodirala je na sceni 2019. godine s pjesmom „Piece Of Your Heart (ft. Goodboys)“, za karijeru ključnim, Grammyjem nominiranim, globalnom hitom s više od milijardu kombiniranih streamova. Pjesma je postala dijamantna, multi-platinasta i zlatna u cijelom svijetu, uključujući i Ujedinjeno Kraljevstvo, prodana je u više od 1,2 milijuna primjeraka te dosegnula #2 na UK Singles Charts i #1 na US Dance Charts. Važno je spomenuti i još jedan globalni, višestruki platinasti hit, „Lose Control“ nastao u suradnji s britanskim umjetnicima Becky Hill i Goodboys.

Budući da sva četiri svjetski poznata suradnika singla „Bad Memories“ – Meduza, James Carter, Elley Duhé, FAST BOY – karakterizira njihov prepoznatljiv osjećaj za hit melodije, sjajne vokalne izvedbe i jedinstven zvuk – nije iznenađenje što je plasman singla odmah glasno odjeknuo te da već sad nosi predviđanje za još jedna novi zarazan hit.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist