Topic X Hrvy – All Or Nothing

Piše: - 16.12.2022.

Dvije zvijezde u usponu Topic i Hrvy pronašle su ultimativnu zvučnu sinergiju u novom singlu „All Or Nothing”

Njemački hitmejker hrvatskih korijena Topic završava godinu u velikom stilu – udruživanjem snaga s britanskim glazbenikom Harveyjem Leighom Cantwellom, poznatijim pod imenom HRVY. Dvije zvijezde u usponu pronašle su ultimativnu zvučnu sinergiju u novom singlu „All Or Nothing” koji se oslanja na Topicove prodorne melodije i HRVY-jev zarazni refren.

Na tragu uzbudljivih singlova kao što su “In Your Arms“, „Kernkraft 400 (A Better Day)”, „Follow Me” s Johnom Martinom te remix pjesme „Take Me Back” (Lewis Thompson i David Guetta), novo radiofonično izdanje s Topicovim prepoznatljivim melankoličnim dance zvukom na pravom je putu da postane sljedeća festivalska himna.

„All Or Nothing” govori o sumnji koja se budi u različitim životnim situacijama. CIlj pjesme je da vas motivira da se oduprete tim mislima i da zadržite „sve ili ništa“ kao životni moto. Beat drop u pjesmi zvuk je olakšanja koje nastupi kada se hrabro suprotstavite sumnjama u sebe. Jako sam sretan što mi se HRVY pridružio na ovoj pjesmi jer mislim da njegov vokal i njegov karakter pomažu u prenošenju ove poruke, objašnjava Topic.

Ne mogu biti uzbuđeniji zbog izlaska ovog albuma – mislim da je Topic sjajan umjetnik, sviđa mi se njegova produkcija i jedva sam dočekao suradnju s njim, kaže HRVY.

Njemačko hrvatski DJ i producent Topic smatra se jednim od najvećih imena elektronske glazbe. Osnivač je i nagrađivanog labela Melancholic Dance Music koji svoje izvođače predstavlja na najvećim svjetskim pozornicama. Njegov hit iz 2019. „Breaking Me”, koji je zaradio više od 1,9 milijardi sveukupnih streamova, bio je broj 1 na američkim plesnim ljestvicama te je postigao zlatnu, platinastu i dijamantnu nakladu u 28 zemalja.

HRVY je multitalentirani britanski umjetnik koji je puno obožavatelja počeo stjecati upravo glazbenim djelovanjem. Zahvaljujući njegovom EP izdanju „Views from the 23rd Floor” iz 2022., HRVY-jev talent počinje se sve više primjećivati. Suradnja s Topicom stiže nedugo nakon singla „Save Me” na kojem je radio sa Steveom Maokijem (Dim Mak) i koji je bio broj 1 na US Dance Radio listi.

Podijelite

Current track

Title

Artist