Igor Delač – Dušo bori se

Piše: - 27.03.2023.

Igor Delač objavio je novi singl „Dušo bori se”, emotivnu baladu sa snažnom univerzalnom porukom.

Autor teksta je poznati pjesnik i tekstopisac Željko Krznarić koji je zaslužan za brojne velike hitove poznatih izvođača. Glazbu, kao i za sve prethodne Igorove uspješnice potpisuje autorski tim Hit Factory. Iako bi se iz teksta dalo zaključiti da pjesma ima veze s Igorovom bolešću, to ipak nije tako.

Pjesma “Dušo bori se” nastala je još 2018. godine i do danas je čekala priliku da bude službeno objavljena. Njena poruka lako se uklapa u svačiji život i s njom se gotovo svatko može poistovjetiti. Život je borba u kojoj je svaki korak važan i na koju uvijek treba gledati s nadom i optimizmom te hrabro i bez straha ustrajati i kročiti dalje. Na tom putu često susrećemo ljude koji nam ne uzvraćaju pažnju, prijateljstvo ili ljubav. Zato one rijetke koji nam to na jednak način uzvrate, trebamo cijeniti i čuvati. Pjesma “Dušo bori se” zadnji je singl s Igorovog izuzetno uspješnog albuma “Samo zbog Vas” s kojeg je čak 9 pjesama zasjelo na 1. mjesto službene top liste HR TOP 40. Zajedno sa svojim autorskim timom Hit Factory, Igor najavljuje nove pjesme i nova pozitivna iznenađenja za njegovu brojnu publiku i slušatelje.

Igor o pjesmi:

„Jako sam sretan što Vam konačno mogu predstaviti pjesmu “Dušo bori se” koja mi stvarno puno znači. Poznato je da sam se nedavno borio sa zloćudnom bolesti i da sam iz te borbe izašao kao pobjednik. Tom prilikom sam nebrojeno puta sam sebi rekao: “bori se bez obzira koliko teško bilo, ne boj se i samo hrabro kreni dalje”.  Upravo o tome govori ova pjesma. Bez obzira na kakav problem ili poteškoću naišli, ne smijemo se predavati. Uvijek se trebamo boriti za ono što nam je važno i što nam život čini ljepšim. Svaki korak je važan i broji se. Iako bi se iz teksta dalo zaključiti da pjesma ima veze s mojom bolesti, to ipak nije tako. Pjesma je nastala davno, još na samom početku suradnje s Ivanom i Miroslavom Zečićem (Hit Factory), ali je nikako nismo stigli ranije objaviti. Sada je red konačno došao i na nju.

O tekstu:

Tekst pjesme je napisao naš poznati tekstopisac Željko Krznarić koga izuzetno cijenim kao čovjeka i pjesnika. Iza njega su brojni veliki hitovi naših poznatih glazbenih zvijezda i stvarno sam počašćen što je za mene napisao ovako emotivan i snažan tekst. Vjerujem da će se u ovoj pjesmi svi moći pronaći i da će isto tako naići na odličan prijem kod glazbenih urednika na radio postajama i njihovih slušatelja, kao što je to bio slučaj s mojim prethodnim uspješnicama. Koristim priliku da se i ovim putem zahvalim svima onima koji su podržali moj rad i na najljepši mogući način mi uzvratili ljubav i emociju koju sam im pokušao prenijeti svojim pjesmama. Posebno od srca veliko hvala svim dragim ljudima na radio postajama. Bez njih bi moje pjesme jako teško našle put do srca njihovih brojnih slušatelja. Za pjesmu “Dušo bori se” snimio sam prigodan video spot koji ćete vrlo brzo moći vidjeti na TV ekranima. Raduje me što mogu najaviti da smo započeli rad na novim pjesmama i da uskoro možete očekivati nešto novo, svježe i jako zanimljivo.” – rekao nam je Igor Delač.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist