Damir Kedžo – Zbog tvojih pogleda

Piše: - 03.04.2023.

Nakon sjajnog nastupa na ovogodišnjoj Dori, Damir Kedžo objavljuje novi singl “Zbog tvojih pogleda”.

Glazbu i tekst potpisuje Matija Cvek, a sve aranžmanom i produkcijski zaokružuje talentirani glazbeni producent Hrvoje Domazet. Za atmosferičnost i emotivnu paletu boja glazbenog spota zaslužan je redatelj Paolo Gentilini.

“Pjesma je u mojim rukama već nekih godinu dana i do mene je došla sasvim spontano, u opuštenoj kućnoj atmosferi. Matija mi je pustio pjesmu koja me je istog trena osvojila. Bila je to prava ljubav na prvo slušanje! Uslijedila je njegova logična rečenica “Onda ju uzmi i pjevaj!”, i ostalo je povijest. Tako sam se sa kućnog tuluma vratio sa novom pjesmom na srcu i u rukama”, ispričao je Damir simpatičnu priču oko pjesme.

Do sada smo navikli na uvjerljive interpretacije i vrhunske nastupe koje nam je popularni pjevač kroz godine rada pokazao. Kod Damira postoji energija koja temeljito, i svaki puta iznova, dokazuje da on živi glazbu, a njegove pjesme žive kroz publiku koja ih uvijek nanovo prihvaća.

“Izuzetno mi je drago da pjesma “Zbog tvojih pogleda” napokon dolazi na svjetlo dana i odlazi prema mojoj publici. Nadam se da će ju ljudi zavoljeti baš kao i ja, na prvu. Veliko hvala Cveku na prekrasnoj suradnji”, završio je Kedžo.

Podijelite

Current track

Title

Artist