Ema Feat. Zembo Latifa – Senorita

Piše: - 13.04.2023.

Mlada zagrebačka reperica Ema objavila EP “REINA” na kojem je “Senorita” u kojoj repa i Zembo Latifa

Mlada zagrebačka reperica iz Kustošije probija jako led s pjesmama koje daju od svega po malo; ulicu, emociju, stav. Moderan tvrđi rap/trap zvuk, na trenutke ladylike momenti i zagrebački slang krase EP od 3 pjesme. Glazbu je producirao Filip Majdak, a sve tekstove je napisala Ema + Zembo Latifa. EP se zove „REINA“, a Ema je inspiraciju dobila iz španjolske riječi „REINA“ što znači kraljica. Sa ovog EP-a predstavljamo pjesmu “Senorita” o kojoj je Ema rekla: „Senorita je pjesma koja je nastala slučajno u studiju. Rekla bih da je to bila jedna magična večer u kojoj smo Zembo i ja odmah zavajbali na beat i tekst je nekako došao spontano.“

„Bavim se ovim poslom već par godina ali iz sjene. Još uvijek mi se čini nestvarno da ce konačno moj trud i rad ugledati svjetlo dana. Imam najbolji tim iza sebe i mislim da smo odradili dobar posao za sve tri pjesme na EP-u „Reina“, a truditi ćemo se biti bolji na novim projektima. Ovo je tek moj početni start, a stazi se ne vidi kraj.
Ne mogu reći da ijedna od ove 3 pjesme na EP-u neki moj put kojim ću dalje ici i težiti, jer svakom novom pjesmom volim samu sebe iznenaditi. Svaka pjesma koju napisem nastaje spontano i kako se osjećam u tom trenutku. Inspiracija je sve sto me okružuje, a ljubav prema različitoj vrsti glazbi me nevidljivo tjera da radim na sebi, na različitim stilovima i da isprobavam nove ideje.“ izjavila je Ema za kraj, ali i pozvala slušatelje da na preslušaju i ostale dvije stvari  (Dan i Foxy Brown) sa njenog EP-a.

Podijelite

Current track

Title

Artist