Marija Jelovečki – Kap na licu tvom

Piše: - 13.04.2023.

Marija Jelovečki romantičnim spotom za pjesmu „kap na licu tvom“ službeno najavljuje svoj prvi studijski album!

Marija Jelovečki, javnosti već dobro poznato glazbeno lice, novom pjesmom „Kap na licu tvom“ publici ekskluzivno najavljuje svoj prvi studijski album „Slobodna sam“ koji izlazi u svibnju ove godine. Netom nakon izlaska albuma prvijenca publika će Mariju imati prilike čuti i vidjeti na prestižnom CMC festivalu u Vodicama.

„Kap na licu tvom“ singl je koji službeno najavljuje album koji je mlada pjevačica strpljivo pripremala čak tri godine: „Moj put je započeo dok sam još bila malena curica koja je tek krenula u glazbenu školu i na zbor. Tada su se moji snovi činili toliko veliki, a prvi singl koji sam izbacila prije tri godine je bio samo početak ostvarivanja tih istih snova. Mogla sam samo zamišljati da će me dovesti ovdje gdje sam danas… Iza albuma je tri godine rada i truda pod budnim okom javnosti, a čak deset godina rada iza kulisa. Odjednom, svi moji snovi stali su u kutijicu promjera 12×12 cm i nose toliko emocija i priča na koje sam izuzetno ponosna.“


.
.
.
Na singlu „Kap na licu tvom“ radio je standardni tim koji stoji iza Marijinog uspjeha, bračni par Vukes i aranžer Toni Ćosić. Marko Vukes i Toni Ćosić potpisuju glazbu, a Nevena Vukes tekst i režiju romantičnog video spota kojim se htjela postići bajkovitost, nježnost i ljubav u kadrovima kojima dominira Marijina lepršava i mladenačka energija.

Podijelite

Current track

Title

Artist