HVIDR-a Samobor i Sveta Nedelja obilježila 31. godišnjicu osnutka

Piše: - 20.05.2023.

Sportskim susretima i druženjem branitelja u Bregani je obilježena 31. godišnjica Udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskoga rata Samobor i Sveta Nedelja. Ispred spomenika poginulim braniteljima zapaljeni su lampaši. U ime Zagrebačke županije prisutna je bila predsjednica Županijske skupštine Martina Glasnović.

“Ovdje ste jedni za druge. Sami sebe najbolje razumijete. Mi smo ovdje kako bismo vam dali ‘vjetar u leđa’ i podršku. Zagrebačka županija, kao i do sada, bit će uz vas”, rekla je predsjednica Skupštine.

Miljenko Komes, predsjednik HVIDR-e Samobora i Svete Nedelje, najavio je skoro preuređenje prostora negdašnje kuglane u Bregani (koji Udruga i sada koristi) u Sportsko-rekreacijski centar HVIDR-e.

“Uredit ćemo prostor u kojemu ćemo se moći družiti, vježbati…, u kojemu će se moći organizirati i kulturna događanja, razne izložbe… U njemu ima mjesta za 150 do 200 osoba“, rekao je Komes. Branitelji već sada u ovome prostoru koriste sprave za vježbanje (sobne bicikle, pokretne trake za trčanje…) čiji je nabavu financirala Zagrebačka županija.

Podijelite

Current track

Title

Artist