Sassja – Znam

Piše: - 26.05.2023.

Nakon što je “Tišinom” prekinula tišinu te predstavila šire područje glazbenog djelovanja, Sassja novim singlom odvažno poručuje: “Znam”! “Često me traže da kažem nešto o singlu, kako je nastao i slično, a sve sam zapravo rekla tekstom”, iskreno progovara glazbenica uz poziv ljubiteljima glazbe da poslušaju novu pjesmu.

“Kantri (Rok Kovač) i ja već više od desetljeća radimo zajedno i razumijemo se do najdubljih emocija. ‘Znam’ je pjesma o nama”, zaključuje Sanela Josipović Sassja koja je, kao i ranije, zajedno s Kantrimanom (Rokom Kovačem) autorica pjesme, dok mix i mastering potpisuje Marko Gaćina.

“…i znam, znam, znam, teško je vrijeme za ovakve k’o ja
i znam, znam, znam, teško je vrijeme za ovakve k’o ti”

Otisnuvši se u novom smjeru svog glazbenog putovanja, uvodno najavljenog pjesmom “Tišina”, glazbenica se okružila bliskim timom koji njene vizije pretače u vide. Kao rezultat nastavka ove uspješne suradnje, “Znam” dolazi uz estetski spot Tajane Dedić – Starović (Pink Room Studio) koji u prvi plan stavlja emocije – graciozno, a slojevito dočarane plesnom koreografijom.

Jedna od najboljih plesačica u regiji, Melisa Činić SHZa, protagonistica je koreografske priče započete još u prethodnom spotu, a ovoga puta joj se pridružio kolega Dalibor Đaković. Uz to što je zahvalan na pozivu da se pojavi kao pole dancer u novom video spotu Dalibor iznimno cijeni pristup i posvećenost detaljima od strane cijelog tima. “Do sada smo pole dance uglavnom imali priliku vidjeti u video spotovima kao kadrove jeftine zabave, dok je u ovom spotu pole dance prikazan kao umjetnost”, ističe plesač te dodaje kako su stihovi “Nekako si kontra ne uklapaš se u sistem” bili odlučujući da sam sebi kaže – to je to. Atmosferu sa snimanja Dalibor opisuje kao iskustvo ispunjeno inspirativnom, oslobađajućom i pozitivnom energijom te zaključuje: “Čini mi se da je set od nekoliko sati snimanja prošao za par minuta, a iako sam se po prvi put susreo sa Sassjom i njenim timom, osjećao sam se kao u društvu iz susjedstva s kojim se jako dugo poznajem. Iskreno se nadam da će biti prilike za neku novu suradnju uskoro, kao i da će se novi singl i video spot “Znam” svidjeti publici.”

Podijelite

Current track

Title

Artist