Vojko V – Mamacita

Piše: - 20.06.2023.

Nakon uspjeha na radio postajama širom Hrvatske, Vojkova “Mamacita” od danas i na malim ekranima

U nešto više od tri mjeseca od objave “DVOJKA”, upravo se “Mamacita” pokazala kao najveći hit s novog albuma. Odradila je đir po radiju, klubovima i festivalima te rasplesala publiku po cijelog regiji, već devet tjedana drži poziciju na Billboard Croatia Songs 25 chartu, prikupila je preko 1.6 milijuna slušanja samo na YouTubeu, a na Spotifyju i Deezeru je zasjela na prvo mjesto slušanosti Vojkovog profila.

Upravo zato je jedini logičan potez bio prepustiti pjesmu u ruke Rinu Barbiru, da još jednom briljira u pretvaranju Vojkovog hita u vizualno remek-djelo. Osim uhodane suradnje s Barbirom koja nikad ne razočara, ovo je prva Vojkova autorska suradnja, te glazbu za “Mamacitu” uz njega potpisuje i mladi producent Mihovil Šoštarić, poznat kao Lockroom, koji je također zaslužan za mix i master pjesme.

“DVOJKO” se odnedavno može poslušati i na LP-u, odnosno nabaviti na dvostrukom 180-gramskom vinilu uz download kod mp3 verzije albuma. “DVOJKO” od izlaska ne silazi s top ljestvice najprodavanijih albuma, do sada je na prvom mjestu bio čak pet puta, a s novim studijskim uratkom ove godine stiže u  Dom sportova 11. studenog.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist