Lara Demarin – Ne dam ti da znaš

Piše: - 21.06.2023.

Novo mlado lice Lare Demarin, osvježilo scenu i izdavačku kuću Menart RNB poslasticom “Ne dam ti da znaš”

Dvadesetsedmogodišnja Lara Demarin svoju je glazbenu priču započela 2016. godine u showu The Voice pod palicom iskusnog mentora Tonyja Cetinskog. Nakon showa, Lara je nastavila graditi svoju glazbenu priču kao prateća pjevačica benda Funkensteins. Godine 2020. se publici predstavila kao kantautorica, ali na nastavak smo morali čekati do samoga ljeta 2023.

Danas donosi novi singl, pjesmu „Ne dam ti da znaš“, a zaboravljeni RnB ritam ove sonične karamele poziva na ples i savršeno se uklapa u ljeto koje je pred nama.

Pjesmu su napisali  Matej Mudrovčić i Matija Cvek, a u Larine je ruke dospjela sasvim slučajno prije gotovo tri godine na kućnom, glazbeničkom druženju. Nije nam dala da znamo o kakvom se singlu radi do objave i videospota u kojem sa svojom nevjerojatno dinamičnom plesnom ekipom pjeva o vječnoj ljudskoj situaciji.

„Rekla bih da su svi sa tog druženja imali mali utjecaj na to kako pjesma zvuči danas, a najveće zasluge, naravno, idu producentu Hrvoju Domazetu, koji je shvatio u kojem smjeru se želim izraziti kao izvođač.“rekla je Lara

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist