Pete Spruce i Mike & Me – Toxic

Piše: - 27.07.2023.

Pete Spruce i Mike & Me rekli su NE “Toxic” vezama novim EDM bangerom. Hrvatski DJ-evi ovog ljeta žare i pale na najatraktivnijim party destinacijama diljem Hrvatske i Europe.

Hrvatski dance EDM predvodnici Pete Spruce i Mike & Me udružili su se na klupskom singlu “Toxic”, idealnom za vruću festivalsku sezonu! Singl je izašao pod okriljem Dancing Beara i Warner Music SEE koji je prepoznao potencijal ovo dvoje talentiranih hrvatskih izvođača.

Dobri prijatelji i izvrsni suradnici vrlo su brzo napravili pjesmu nakon što je pjevač Gabriel Smith poslao svoj očaravajući vokal i inspirirao hrvatski producentski tandem.

“Kad smo čuli melodiju, odmah nam je sinuo i ostatak pjesme. Dobro se poznajemo i obožavamo raditi zajedno jer se vrlo dobro razumijemo! Iako smo različiti i imamo drugačije glazbene stilove i ukuse, kao i u prijateljstvu, tako i u glazbi, naše različitosti se prepoznaju i spajaju u nešto sasvim novo”, rekli su prijatelji i suradnici Pete i Mike.

“Toxic” prati priču dvoje ljudi u kompliciranoj (toksičnoj) vezi koja nikako da dođe do svog kraja – to je situacija u kojoj će se mnogi slušatelji zasigurno imati prilike prepoznati.

Ljubavna priča poznata mnogima prenesena je odličnom vokalnom izvedbom te vrhunskom EDM produkcijom koja je proslavila dvojicu mladih DJ-eva. Obojica su trenutno na rezidenciji na dvije najvruće party lokacije u Hrvatskoj: Mike & Me u Noi na Zrću i Pete Spruce u klubu 585 u Bolu na Braču.

Podijelite

Current track

Title

Artist