Od ponedjeljka u izgradnji novi kružni tok u Dugom Selu

Piše: - 06.10.2023.

Početak radova kružnog toka se planira 09.10.2023. Promet će se postepeno kroz tjedan do dva preusmjeravati na okolne alternativne pravce, te novom dvosmjernom regulacijom prometa preko samog gradilišta. U određenim etapama gradnje semaforizacijom će se promet propuštati naizmjenično.

Privremena regulacija prometa obuhvaća preusmjeravanje tranzitnog i lokalnog prometa TERETNIH vozila iz smjera istoka na obilaznicu Vrbovec zapad, iz smjera juga Ulicom Slavka Kolara prema izlazu Rugvica, iz smjera zapada na izlaz Kraljevečki Novaki.

Promet osobnih vozila u TRANZITU preusmjerit će se istim pravcima.

Lokalni promet OSOBNIH vozila iz smjera juga (M. i V. Ostrna, Leprovica) preusmjerit će se Ninskom ulicom na Bjelovarsku te potom Ulicom Tome Kapitana i Koščecovom na Kozinsku do Kalničke kojom je zaokružen smjer istok zapad. Stanovnici iz smjera istoka i sjeverno od obuhvata radova također će se preusmjeriti ovom trasom.

OSOBNA vozila iz smjera zapada će se preusmjeriti Kalničkom prema Ulici Slavka Vurića te potom Cvjetnom ulicom na Bjelovarsku.

Ponavljamo, izvođač će također regulirati promet dvosmjernim prometovanjem u zoni obuhvata radova do trenutka kada dvosmjeran promet više neće biti održiv kada kreće naizmjenično propuštanje preko zone gradilišta.

Mole se građani da koriste obilazne pravce kako bi se vrijeme izgradnje svelo na minimum i što prije izgradio kružni tok čime će se postići željena fluidnost prometa.

Podijelite

Current track

Title

Artist