20. Dani Srednje škole Ban Josip Jelačić

Piše: - 17.10.2023.

Uz sadašnje i bivše učenike i nastavnike u zaprešićkoj Vršilnici obilježeni su 20. Dani Srednje škole Ban Josip Jelačić.

Kroz zaprešićku Srednju školu u ovom razdoblju prošlo je više od četiri tisuće učenika, a posebno se može pohvaliti brojnim međunarodnim programima, od Erasmus+ programa, Deutsches Sprachdiplome, Mreže škola bez arhitektonskih barijera do izvannastavnih aktivnosti, kao što su školski zbor, učenička zadruga i brojni drugi.

„Kroz sve ove godine, naši učenici imali su 174 plasmana na državna natjecanja, po čemu smo svojevrsni rekorderi“, rekao je ravnatelj škole Alan Labus, ističući kako je sve to moguće uz sada zaposlenih 66 izuzetno kvalitetnih profesora.

U ime Zagrebačke županije, osnivača škole, obilježavanju je nazočila predsjednica Županijske skupštine Martina Glasnović.

Uz Opću gimnaziju, u ovoj školi mladi se obrazuju u još 10 programa – hotelijersko-turistički tehničar, ekonomist, tehničar za računalstvo, prodavač, frizer, slastičar, kozmetičar, pediker, konobar i kuhar.

Škola je opremljena modernim praktikumima i laboratorijima, a nastava se održava uz pomoć suvremene tehnologije. Ima najveću športsku dvoranu u Zagrebačkoj županiji, koja može primiti tisuću gledatelja, a na raspolaganju su i vanjski tereni: tri rukometna i dva košarkaška terena te atletska staza. Knjižnica i medijateka, zajedno sa spremištem za knjige čine vrlo atraktivan Knjižnično-informacijski centar škole.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist