Marko Škugor i Danijela Martinović – Ono nešto

Piše: - 17.10.2023.

MARKO ŠKUGOR i Danijela Martinović snimili su duet. Marko je napisao glazbu i tekst njihovog novog singla pod nazivom Ono nešto, a Hrvoje Domazet napravio je aranžman.

“Kad mi je Marko poslao pjesmu u demo verziji, koju je tada sam pjevao, vozila sam se po gradu i odmah sam shvatila da ta pjesma zaista ima ono nešto. Nijednog trenutka nisam dvojila da je otpjevam zajedno s Markom. Marko je predivan vokal, a ono što me kupilo još više, predivan čovjek i izuzetno sam sretna što u svom glazbenom portfoliju imam ovu glazbenu suradnju. Ona me čini izuzetno sretnom i vjerujem da će ljudi prepoznati i osjetiti ono nešto, što smo osjetili Marko i ja dok smo je snimali”, rekla je Danijela.

“Kada sam napisao skladbu Ono nešto nisam mislio da će biti otpjevana u duetu. Ali onoga trena kad sam zamislio duet, sjetio sam se Danijele. Smatrao sam da je ona prava osoba za ovu pjesmu i nisam pogriješio. Danijela i ja imamo sličan odnos prema glazbi. Svaku pjesmu proživljavamo i dajemo svoj maksimum da taj osjećaj prenesemo publici. Ovdje se dogodila čarolija i glasovi nam se ljube, što je za duet neophodno. Danijela je divna osoba s kojom sam kliknuo na prvu. Sretan sam što je pristala na suradnju i što danas imamo Ono nešto”, dodao je Marko Škugor.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist