Započeli Dani HURiN-a

Piše: - 22.11.2023.

U Svetom Martinu na Muri započelo je tradicionalno strukovno okupljanje radijskih nakladnika – 29. Dani Hrvatske udruge radijskih nakladnika (HURiN).  Tijekom  dva dana organizirat će se niz panela i radionica na kojima će sudjelovati kreatori medijske scene na lokalnim razinama i pri tome dodijeliti   godišnje nagrade pojedincima i medijima koji su obilježili proteklih 365 dana.

Uz predstavnika lokalnih radijskih postaja na Danima HURiN-a sudjeluju  i predstavnici regulatornih agencija, stručnjaci iz radijske industrije, predstavnici akademske zajednice i resornog ministarstva.

Na današenjem otvaranju  sudionike su pozdravili: predsjednik HURiN-a Željko Švenda, Danijel Vlahović iz Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti i Josip Popovac, ravnatelj Agencije za elektroničke medije i predsjednik Vijeća AEM-a.

Jedna od značajnijih tema skupa bit će i rasprava o lažnim vijestima, a nakon toga i svečana dodjela godišnjih nagrada HURN-a gdje će u revijalnom dijelu nastupiti grupa Vatra.

Podijelite
OZNAČENO KAO:

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist