Kim Verson – Božićno čudo (Denis Goldin remix)

Piše: - 24.11.2023.

“Božićno čudo” u čitanju Denisa Goldina postalo je – plesna božićna euforija. Za one minute kada imate potrebu izgubiti se u sreći. Rasplesati i misliti samo na taj trenutak u mjesecu darivanja.

“Božićno vrijeme čini nas pomalo drugačijima”, reći će Kim Verson, “daje nam povoda da, više no bilo kada, budemo sretni. Da zaboravimo brige i prepustimo se sreći. Euforiji sreće čak, rekla bih.” A euforija sreće dovodi nas do – čuda. Božićnog čuda. I svakog drugog koje nam je namijenjeno. Može dovesti do ispunjenja životne želje ili do malih stvari koje su, zapravo, super velike. Osmijeha zahvalnosti ili poljupca ispod imele.

“Čuda su nam potrebna. Da nas podignu. Da zaboravimo. Da budemo svoji”, ističe kantautorica i dodaje: “S pjesmom sam – u vremena koja će mnogi nazvati sumornima – željela donijeti bezbrižnost, rasterećenost, zezanciju i pozitivu. U radijski eter, na playliste streaming servisa, klupske podije i – naše živote. Božić je predivna prilika koja nam je dana da bismo od srca podijelili poklon čiste ljubavi, radosti i iskrenog prijateljstva prema našim najmilijima, prema sebi i životu.”

“Božićno čudo” je Top 10 singl iz karijere Kim Verson. Pjesma je originalno objavljena na prošlogodišnjem albumu “Digni ruke sve do neba (Album za djecu i mlade)” i u svojem izvornom aranžmanu doziva svijet radosti, blagdanske atmosfere i božićnih filmova. “To mi je jedna od omiljenih radosti”, reći će Kim, “da uzmem toplu čokoladu ili rum punč, božićne kolačiće i u toplini doma gledam božićne filmove. U njima sam pronašla inspiraciju. I za pjesmu i za sate kada bih se izgubila u svom svijetu. S Kevinom koji je sam i Grinchom u kutu. Pa što ako je pomaknuto, neka je! Trebamo biti pomaknuti katkad, jel da?”

Božićno čudo (Denis Goldin Remix)” nastavak je uspješne suradnje kantautorice Kim Verson i DJ-ja i producenta Denisa Goldina, suradnje koja je uspješno testirana ovogodišnjim EP izdanjem “Butterfly (Denis Goldin Remix)”. Tekst i glazbu potpisuje Kim Verson, a aranžman i produkciju Denis Goldin. Fotografiju na naslovnici singla potpisuje Nicolas Diamane dok su puzzle vizuala pripremili Nino Dolenc i Anđelko Preradović.

Podijelite

Current track

Title

Artist