Pava – Bolji Dan

Piše: - 08.01.2024.

Izvrsna kantautorica Pava jedva je čekala predstaviti novu pjesmu “Bolji dani” i to u depresivnom siječnju. Zarazni refren publici će se uvući u uho, a emocija koju je iznijela u pjesmi podsjetit će na sretne dane.

Već neko vrijeme Pava očarava svojim glazbenim vještinama, skromnošću i osmijehom, a svakom se novom pjesmom ponovno želi dokazati. “Bolji dani” poklon su publici za hladni siječanj.

“Pjesmu ‘Bolji dani’ odučila sam objaviti u najdepresivnijem mjesecu u godini, kada nam je nada najpotrebnija. Emocije su popustile, novačanici su prazni i vraćamo se u svakodnevicu koja nas bombardira izazovima. Svi prolazimo isto, a živimo potpuno druge živote. Još jedna stvar nam je zajednička, a to je da za probudit nadu ne treba puno, samo mali prozorčić kroz koji vidimo neki bolji svijet. S ovom pjesmom htjela sam upravo to, donijeti tračak nade da bolji dani zaista stižu”, rekla je Pava.

“Bolje dane” Pava potpisuje zajedno s Đurom Ravenšćakom, producentom njezina prvog albuma “Prvi koraci” i mužem. Za aranžman je zaslužan Đuro Ravenšćak, a sve je snimljeno i dovršeno u Red Records studiju u Zagrebu pod izoštrenim uhom Krunoslava Licitara. Novu dimenziju pjesmi dao je videospot koji vraća u prošla vremena, potpisuje ga Tin Majnarić, a snimljen je u Hangar studiju u Zagrebu.

“Vodeći se mišlju da nam svima fale ‘dobra stara vremena’ osmislila sam da spot pjesme pokaže upravo to. Napravila sam kompilaciju starih videa koji su savršeno uhvatili trenutke sreće i bezbrižnosti i iskoristila ju kao pozadinu za današnju verziju mene”, objasnila je Pava.

Ovim singlom Pava je korak bliže svom drugom studijskom albumu, očekivanja su velika jer se prvijenac našao na prvom mjestu liste najprodavanijih albuma u državi.

Foto: Filip Ojvan

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist