Noelle – Baby Baby

Piše: - 10.01.2024.

Mlada i sve popularnija pjevačica Noelle nastupit će na predstojećoj DORI s pjesmom BABY BABY. Radi se o radiofoničnoj plesnoj pjesmi koja na prvu ulazi u uho. Noelle se nada odličnom prijemu kod publike i na radio postajama te ponavljanju uspjeha njenih prethodnih pjesama. Nastup na Dori za Noelle je važan iskorak i potvrda da njena glazbena karijera ide u pravom smjeru. Autori glazbe i teksta su Ivan i Miroslav Zečić (Hit Factory) dok je za aranžman i glazbenu produkciju zaslužan Ivan Zečić.

Iako je relativno novo ime na glazbenoj sceni, Noelle je u protekle tri godine ostvarila zapažene uspjehe. Već s prvim singlom “Halo”, kao potpuno nepoznati izvođač, zasjela je na sam vrh službene nacionalne top liste. Noelle je posebno ponosna na prošlogodišnji singl “Bye Bye” koji je pet uzastopnih tjedana proveo na 1. mjestu top liste HR TOP 40. Noelle za Doru priprema posebnu koreografiju i efektan nastup. Nada se da će zajedno sa svojim plesačima uspješno dočarati priču pjesme i gledateljima prirediti sjajan doživljaj za pamćenje.

“Dora je najvažniji i najprestižniji glazbeni događaj godine i veliko mi je zadovoljstvo biti dijelom tog spektakla. Oduvijek pratim Doru i Eurosong, tako da je nastup na Dori definitivno ostvarenje mojih snova. Prilika da se predstavim na tako renomiranom i medijski izvrsno popraćenom događanju ne dešava se baš tako često. Potruditi ću se iskoristiti ju na najbolji mogući način i predstaviti se u što boljem svjetlu. Za nastup na spektaklu kao što je Dora izvođači se moraju maksimalno angažirati da bi opravdali ukazano povjerenje. Samo pojavljivanje na tako velikoj i glamuroznoj pozornici za mene je velika stvar i dodatni motiv. Iako je vrlo zahtjevno u isto vrijeme pjevati i plesati, potruditi ću se da to izvedem najbolje što mogu. U svakom slučaju spremna sam dati svoj maksimum kako bi moj nastup bio zapažen i zapamćen po dobrom.” – izjavila je uvijek vedra i nasmijana Noelle.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist