Plenković na Plavoj noći HDZ-a Rugvice

Piše: - 13.04.2024.

Nakon što je u srijedu u Hrušćici nazočio prezentaciji projekta Hrvatskih voda na rekonstrukciji više od 7 kilometara savskog nasipa, a zatim se u Oborovu družio s lovcima, premjer Andrej Plenković posjetio je i u subotu općinu Rugvica.

U finišu predizborne kampanje za parlamentarne izbore po jedanaesti puta u Općinska organizacija HDZ-a Rugvice organizirala je Plavu noć, koja je uz simpatizere stranke okupila i brojne mještane, a poseban gost bio je premijer Andrej Plenković, predsjednik HDZ i nositelj njihove liste za 1. Izbornu jedinicu. Domaćin na Trgu dr. Franje Tuđmana, načelnik općine Mato Čičak, okupljenima je zahvalio na velikom odazivu, a Vladi RH na tome što je uvijek imala sluha za sve općinske projekte.

-Sada nakon devet godina vjerujem kako je srce puno svakom HDZ-ovcu i HDZ-ovki ovdje u Rugvici, jer iza nas su brojni realizirani projekti. U svemu tome uvijek smo imali podršku Vlade na čijem je čelu u posljednjih osam godina premijer Andrej Plenković. Usporedbe radi, dok je premijer Hrvatske bio Zoran Milanović, općina je dobila jednu veliku nulu– poručio je predsjednik općinskog HDZ-a Čičak.

Aktualni premjer zahvalio se načelniku općine Čičku i pohvalio njegovo uspješno vođenje općine.

– Vaš načelnik Čičak je od Rugvice u proteklim godinama napravio pravo malo čudo, jer privlači velike kompanije i investicije. Sve to učinilo je Rugvicu simbolom jedne od najrazvijenijih općina, ne samo u Zagrebačkoj županiji, već i u Hrvatskoj. Rugvica je iskoristila pruženu ruku i bila je spremna s projektima te realizirala ono što je dobro za sve Rugvičane– istaknuo je predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković.

Kasnije je u izjavi za Zabavni radio dodao
Atmosfera je odlična, okupilo su, zahvaljujući Mati, puno ljudi koji razumiju da su ovo važni izbori za budućnost Hrvatske i da će podržati sigurnost, pouzdanost, stabilnost, pravednost, uspješnost, vitalnost i gospodarski rast koji nude kandidati sa liste HDZ-a.

Za uspomenu na ovaj posjet Rugvici premjer Plenković je od načelnika općine dobio dres NK Rugvice s brojem 1.

pripremili: Igor Đuran i Borivoj Zimonja

Podijelite

Current track

Title

Artist