Održana sjednica Odbora za hrvatske branitelje

Piše: - 19.04.2024.

Odbor za hrvatske branitelje Zagrebačke županije održao je 9. sjednicu na kojoj je donesena odluka kako će se svečano obilježavanje Dana hrvatskih branitelja Zagrebačke županije održati u subotu, 29. lipnja 2024. godine u Svetoj Nedelji.

Za obilježavanje ove svečanosti članovi su imenovali koordinacijski tim za pripremu i organizaciju, a za tu namjenu u proračunu Zagrebačke županije za 2024. godinu osigurano je 20 tisuća eura. Ukupno se očekuje 300 tinjak branitelja i članova njihovih obitelji s područja Zagrebačke županije.

Također, na sjednici je priopćeno kako će Zagrebačka županija uskoro raspisati javni natječaj vrijedan 80 tisuća eura za udruge proizašle iz Domovinskog rata za prioritetne programe i projekte na području brige za branitelje i članove njihovih obitelji. Cilj natječaja je jačanje kapaciteta udruga proizašlih iz Domovinskog rata na području Zagrebačke županije za pružanje zdravstvenih, socijalnih i humanitarnih usluga putem njihovih programa i projekata koje provode na lokalnoj razini.

Podijelite

Current track

Title

Artist