GUSKE, GULAŠI, ZLEVANKE – PJESMA I PLES

Piše: - 20.09.2019.

Pozivamo vas na sutrašnju cjelodnevnu manifestaciju Stara jela z Dugog Sela uz bogatu gastronomsku ponudu, pjesmu i ples. Organizator POU Dugo Selo najavio je 40 štandova na kojima će se moći degustirati stara jela dugoselskog kraja. Kao i prijašnjih godina, posjetitelji će moći kušati brazilsku, južnokorejsku i bosansku kuhinju, a po prvi put na manifestaciji će sudjelovati i gosti iz Albanije i Kosova.

I ove godine pojedinci i ekipe natjecat će se u spravljanju najboljeg kotlića, najbolje domaće guske, ali i najbolje zlevanke.

Zabavni radio i ove godine ima svoj štand ispred Galerije u Kolodvorskoj gdje ćemo zajedno s Udrženjem obrtnika Dugo Selo i Grada Zagreba predstaviti tradicionalnu obrtničku kotlovinu, a u programu kojeg izravno prenosimo zabavljat će vas Željko Grozaj i njegov GOOD OLD TIMES TRIO. 

Očekuju vas i brojne radionice za djecu, tradicionalni sajam antikviteta te izložba slika Likovne udruge Dugo Selo.

Program, u kojem nastupaju brojna kulturno umjetnička društva započinje već u 10,00 sati u Kolodvorskoj ulici, a u večernjim satima nastupaju i posebni gosti, ženski ansambl Extra kvintet iz Slovenije i Ivica Pepelko. Voditelji programa su Martin i Ivan Fiolić – Fio.

Ekskluzivni doznajemo da će Glazbena škola u svom nastupu predstaviti pjesmu posvećenu upravo ovoj manifestaciji.

 

 

 

 

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist