DINAMO – RIJEKA 3:0

Piše: - 18.12.2019.

U zaostaloj utakmici 1. Lige Dinamo je pobijedio Rijeku i na kraju jesenakog dijela prvenstva povećao prednost pred drugim Hajdukom na 12 bodova. U prvih 20 minuta Dinamo je agresivnom igrom vršio stalni pritisak i poveo golovima Olma u 9 i Oršića u 17 minuti. Tek nakon toga Rijeka je došla do daha.

Na 3:0 povećao je  Petković iz kaznenog udarca kojeg je izborio Oršić u 57′.

Tako je Dinamo zaključio odličnu jesen u kojoj se plasirao u Ligu prvaka, odlično igrao prvenstvo u kojem je osvojio 47 bodova  a isto tako uspješno igrao i susrete domačeg kupa. Jedino što će plavi kibici žaliti zbog 2 crne minute protiv Šahtara kadu su u produžetku primili 2 gola i propustili pobjedu s kojom bi i na proljeće igrali Ligu prvaka.

Prije utakmice priznanje za najboljeg igrača Dinama u 2019. godini, po izboru novinara, primio je Olmo. Drugi je bio Oršić, a treći Petković. Baš tim redom upisivali su se i u strijelce.

Imao sam čast biti jedan od 20-rice novinara koji su sudjelovali u glasanju. Moj redosljed bio je: OLMO, LIVAKOVIĆ, PETKOVIĆ, ORŠIĆ, ADEMI.

Nakon utakmice trener Nenad Bjelica bio je izuuetno sretan bodovima, ali i cijelom sezonom, a današnju pobjedu posvetio je supruzo za njezin rođendan.

Podijelite

Current track

Title

Artist