DUSTY HATS “Što ti hrabri lice?”

Piše: - 26.03.2020.

Nakon sjajnih singlova Da mogu mijenjati ovaj svijet, Sve si oko sebe tijelom kupila i Jedan ples, rock bend Dusty Hats predstavlja Što ti hrabri lice?, pjesmu kojom predstavljaju album prvijenac Suze ili smijeh.

Autor glazbe i teksta ponovno je talentirani pjevač i gitarist Dario Duvnjak, dok aranžman potpisuje Dragomir Herendić. Snimatelj i redatelj video spota Jakov Šafran zabilježio je emotivne trenutke Adriana Borića i Deniss Grgić koja je postala jedan od ambasadora benda, a čija slika krasi naslovnicu albuma.

Album Suze ili smijeh broji 10 pjesama koje je bend uz podršku producenta Dragomira Herendića sjajno pretočio u svoje prvo studijsko izdanje.

Emotivni tekstovi, čvrsti riffovi i kvalitetan zvuk elementi su koji od samih početaka krase glazbu Dusty Hatsa, mladog sastava koji svakim singlom postaje sve bolji i zreliji. Dario Duvnjak, Karlo Antolić, Valentino Kašner i Dominik Kralj četvorka je koju ćemo zasigurno još dugo slušati i čije vrijeme tek dolazi, a potvrda statusa jednog od najperspektivnijih domaćih rock sastava stigla je u obliku albuma “Suze ili smijeh”.

Po završetku epidemiološke krize bend će krenuti sa snažnim koncertnim i promotivnim aktivnostima, a do tada ih možete pratiti na društvenim mrežama.

Podijelite

Current track

Title

Artist