Low Steppa Feat. Reigns – Wanna Show You

Piše: - 26.03.2020.

Novi singl “Wanna Show You” premijerno na Zabavnom !

Low Steppa je vrlo brzo izrastao u jednog od najutjecajnijih house glazbenika na današnjoj sceni. Postao je top ten izvođač kad je u pitanju prodaja u jednom od najpoznatijih dućana elektronske glazbe (Beatport). Što se tiče njegovih nastupa mogli smo ga vidjeti i slušati u Hrvatskoj, Las Vegasu, na partijima radija 1 kao i pratiti nastupe u njegovoj rezidenciji na Ibizi. Kad je u pitanju glazba, Low Steppa izdavao je svoje pjesme na najpoznatijim labelovima svijeta, a ovaj stanovnik Birminghama spreman je na novo glazbeno poglavlje s pjesmom “Wanna Show You” !

Low Steppa o pjesmi: “Svirao sam ovu pjesmu kao demo u svim svojim setovima još od prošlog ljeta, a reakcije su bile apsolutno pozitivne, tako da sam jako sretan što je ova pjesma konačno izašla u javnost.”

Kad je u pitanju Hrvatska, Low Steppa ima samo komplimente za našu zemlju, u kojoj je posljednji put gostovao na jednom od velikih partya prošlog ljeta, pored Zadra. Tjedan dana nakon nastupa izjavio je : “Ovo mi je bilo jedno od nezaboravnih iskustava, jako mi je drago da sam ponovo nastupao u Hrvatskoj !”

Novi singl “Wanna Show You” od subote 28. ožujka slušate na plesnoj top listi kao jedan od noviteta, a nešto kasnije i uživo u mixu emisije Dj Time koja kreće od 21 sat na našim frekvencijama.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist