Ellie Goulding objavila pjesmu “Power”

Piše: - 27.05.2020.

Ellie Goulding svijet već dobro poznaje po njenim snažnim pop himnama. Sada nam je predstavila svoj novi singl “Power”, pjesmu koja je preuzeta s njenog nadolazećeg albuma. Hrvatska publika pjesmu može slušati u radijskom eteru Zabavnog radija.

Prije pjesme “Power”, s njenog novog albuma smo već imali priliku slušati singl “Worry About Me” na kojem joj se pridružio Blackbear. “Ovo je pjesma s mojeg idućg albuma. Ovom pjesmom sam htjela pokazati kakav zvuk se može očekivati od mojeg novog albuma. Pjesma govori o vezama u 21. stoljeću, one mogu biti diktirane od strane društvenih mreža te materijalnih stvari. Djevojka u pjesmi je razočarana u ljubavi te u zle ljude koji samo gledaju na sebe, a s kojima redovito završi u vezi.” komentirala je pjevačica.

Ellie je za “Power” snimila video koji je nastao u njenom domu u vrijeme izolacije te je istaknula kako je riječ o jednom od najosobnijih spotova koje je do sad objavila. Kreativni tim koji stoji iza njega činili su Imogen Snell i Riccardo Castano (Madonna, The XX).

Glazbenica je nedavno bila dio humanitarnog koncerta World: Together At Home, u čijem je organiziranju sudjelovala Lady Gaga. U ovom online događaju sudjelovalo je skoro 80 imena među kojima su se našli i Billie Eilish, Paul McCartney i The Rolling Stones. Koncert je prikupio skoro 128 milijuna dolara, a prihodi su donirani u svrhu borbe protiv koronavirusa.

Podijelite

Current track

Title

Artist