Massimov hit godine “Mali krug velikih ljudi” u remixevima

Piše: - 28.09.2020.

Već četiri mjeseca traje Massimova apsolutna dominacija na samom vrhu službene domaće top ljestvice singlova koji je zauzeo sjajnom pjesmom “Mali krug velikih ljudi”.

“Mali krug velikih ljudi” munjevito je osvojio publiku i kritiku, a stoga ne čudi da je inspirirao i remixe domaćih DJ-a. Novo ruho odličnog singla poslušajte u verzijama renomiranih DJ-eva Mental Blue i Dusa (Zvonimir Dusper).

Pjesma “Mali krug velikih ljudi” oduševila je DJ-a Mental Bluea (Roland Budin):
“Nakon sto sam imao prilike uživati u produkciji remiks obrade Massimove pjesme ‘Znam’, želio sam prvi puta Massima umotati u ruho modernijeg plesnog pop/deep-house ritma jer bezvremenski sjaj njegovog specifičnog a upečatljivog vokalnog izričaja, koji desetljećima dominira u kategoriji Hrvatske pop ikone, to i zaslužuje.

Na sličan način bio sam inspiriran i u njegovoj pjesmi “Mali Krug Velikih Ljudi” te poželio da u ova dva moja remiksa, Massimo zaživi u plesnom ritmu i ušima i srcima mlađih generacija i onih koji se uz Massima tako osjećaju.”

“Kada sam počeo radii na miksevima, Massimo je rekao: ‘Napravi tako da je tebi dobro, zabrij, ne mora biti kao original’, napravio sam jednu verziju koja slijedi originalne akorde i strukturu, “da se ima”, a onda sam pjesmu malo harmonijski i strukturalno pojednostavio koristeći pritom samo dijelove refrena koji skroz “leže” na deep house akorde koji su me furali od početka. srećom je tekst takav da to trpi i da je sve opet ispalo smisleno.”, ispričao nam je Dus.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist