Gwen Stefani – Let Me Reintroduce Myself

Piše: - 07.12.2020.

Kratkom objavom na društvenim mrežama, glazbena i fashion ikona Gwen Stefani otkrila je kako će ovog tjedna predstaviti svoj novi singl!

“Ovo je moj način da kažem svijetu da se vraćam s novom glazbom” iskreno otkriva Gwen i nastavlja objašnjavati “Ovo je lagana i zabavna pjesma, za koju se nadam da će ljudima donijeti dašak radosti. Ideja je bila da napišem pjesmu koja će imati osjećaj nostalgije, stoga glazbeno i podsjeća na moje početke uz ska i reggae žanrove. I dalje sam to ja, ali ovo je malo drugačije, u nadi da želite čuti nešto novo od mene.”

Novu pjesmu Gwen je napisala tijekom ove godine, u periodu izolacije, u čemu su joj pomogla iskusna producentsko-autorska imena – Ross Golan i Luke Niccoli. Budući da je Gwen već petu sezonu mentorica u američkom The Voice-u, pjesmu je premijerno uživo izvela upravo u zadnjoj epizodi showa.

“Let Me Reintroduce Myself” zaokružuje vrlo marljivu godinu za trostruku dobitnicu Grammy nagrade – do sada je sa zaručnikom Blakeom Sheltonom ostvarila dva Top 10 singla na Billboard Hot Country Song listi, dok je njen blagdanski album “You Make It Feel Like Christmas” iz 2017. ostvario ovogodišnje reizdanje, s dvije nove pjesme, uključujući “Here This Christmas” napisanu s Ryanom Tedderom.

Podsjećamo, Gwen Stefani globalni je uspjeh dosegnula kao frontwoman ska-punk heroja No Doubt, čiji ključni album “Tragic Kingdom” je ove godine obilježio 25. rođendan. Nakon raskida benda, Gwen je nastavila uspješnu samostalnu karijeru, ispunjenu s četiri studijska albuma i nizom hit-singlova poput “Rich Girl”, “Hollaback Girl”, “The Sweet Escape”…kojima je glazbeno obilježila prvu dekadu 21. “toljeća. Ako je suditi po njenoj radišnosti u 2020. godini, trebali bismo pomno pratiti što nam to još sprema u novoj 2021 godini.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist