John Amaro & The Trixx – We Came For Love

Piše: - 05.10.2021.

Iako je ljeto službeno završilo, John Amaro & The Trixx i dalje su u ljetnom điru sa svojim novim singlom “We Came For Love”

Novi singl “We Came For Love” izlazi u prodaju ovog petka uz emotivne lyricse i pamtljivu melodiju. Ovaj inspirirajući ljetni single zrači pozitivom i sigurno će uhvatiti vašu pozornost kada ga čujete u eteru.

John Amaro jedan je od najpoznatijih DJ-a i producenata s Cipra. Trenutno je jedan od rezidenata na popularnom NRJ Radiu, sa 19 godina osvojio je 4 mjesto na Smirnoff Ice & Choice FM DJ natjecanju, a nekoliko godina kasnije i drugo mjesto na Deejay Radio natjecanju za najboljeg DJ-a. Sa izdanjima na labelovima kao što su Blanco Y Negro, Sirup, Freeway Recordings, John Amaro je imao podršku DJ-a kao što su Tiesto, Ummet Ozcan, Oliver Heldens i mnogi drugi.

Hrvatski DJ i producent The Trixx glazbom se bavi više od 15 godina, svirao je u svim većim HR klubovima, uključujući i 2 nastupa na Ultra Europe festivalu. Kao Laidback Lukeov student, iza njega je nekoliko izdanja na Mixmash Records, a izdavao je i na poznatim labelovima kao što su Sirup Music, 2Dutch, Blanco y Negro i mnogi drugi. Njegove stvari u svojim su setovima vrtili Afrojack, Laidback Luke, Don Diablo, EDX..

John Amaro & The Trixx surađuju od 2019., iza njih je već nekoliko releaseva, a u pripremi su i neke nove stvari koje bi svjetlo dana trebale ugledati početkom 2022.  Single We Came For Love premijerno ste mogli čuti u emisiji DJ Time prije 3 tjedna, a službeni release date zakazan je za petak, 8.10.2021.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist